Wie ben ik?

Wie ben ik?
Ik ben Carolina Fokker.
Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daarnaast heb ik een praktijk voor Kinesiologie, Reiki en Ademen.

Waarom Kinesiologie?
Ik heb zelf veel last gehad van hooikoorts wat steeds erger werd en daarbij ook steeds meer last kreeg voor fruit enz. Helaas hielpen de medicijnen steeds minder en ben ik verder gaan zoeken. Ik kwam toen uit bij een Kinesioloog. Na de eerste behandeling merkte ik al verschil. En dat kwam alleen nog maar door het versterken van mijn immuunsysteem. Na meerdere behandelingen ben ik zodanig van mijn hooikoorts af dat ik geen medicatie meer nodig heb!
Daarnaast kwam ik in mijn werk als verpleegkundige ook steeds vaker dingen tegen waarbij ik me afvroeg of de reguliere zorg alleen voldoende is. Waarom heeft de een veel meer pijn dan de ander? Waarom komen klachten steeds terug?  Wat willen die klachten nu feitelijk zeggen?  Met kinesiologie kunnen we heel gericht de achtergrond van de klachten in beeld brengen en mogelijk de reguliere zorg ondersteunen.

Ik heb verschillende cursussen gevolgd:

Touch for Health 1-4
Stress Release 1-4
Bach Remedies
Chakra’s en Modes
Centrering
Quantum Touch
Espavo Remedies
Espavo Basis
Espavo Advanced
Espavo Allergie├źn
Espavo Vitaminen/Mineralen
Espavo Auracursus
Espavo Vuur, Aarde en Metaal
Jij in de Kinderrij
Medische Basiskennis
Therapeutische vaardigheden 1 en 2
Reiki 1, 2 en 3
Beter ademen┬« 1e jaar 
en overige cursussen.