Wie ben ik?

Wie ben ik?
Ik ben Carolina Fokker.
Ik ben werkzaam als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daarnaast heb ik een kinesiologie praktijk.

Waarom Kinesiologie?
Ik heb zelf jarenlang last gehad van hooikoorts wat steeds erger werd en daarbij ook steeds meer last kreeg van allergieën voor fruit enz. Helaas hielpen de medicijnen hierbij steeds minder en ben ik verder gaan zoeken. Ik kwam toen uit bij een Kinesioloog. Na de eerste behandeling merkte ik al verschil. En dat kwam alleen nog maar door het versterken van mijn immuunsysteem. Na meerdere behandelingen ben ik zodanig van mijn hooikoorts en allergieën af dat ik geen medicatie meer nodig heb!
Daarnaast kwam ik in mijn werk ook steeds vaker dingen tegen waarbij ik me af vraag of de reguliere zorg alleen voldoende is. Waarom heeft de een veel meer pijn dan de ander? Waarom komen klachten steeds terug?  Wat willen die klachten nu eigenlijk zeggen? Met kinesiologie kunnen we heel gericht de achtergrond van de klachten achterhalen en hierbij de reguliere zorg ondersteunen.

Ik heb verschillende cursussen gevolgd:

Touch for Health 1-4
Stress Release 1-4
Bach Remedies
Chakra’s en Modes
Centering
Quantum Touch
Espavo Remedies
Espavo Basis
Espavo Advanced
Espavo Allergieën
Espavo Vitaminen/Mineralen
Espavo Auracursus
Espavo Vuur, Aarde en Metaal
Jij in de Kinderrij
Medische Basiskennis
Therapeutische vaardigheden 1 en 2
Reiki 1 en 2
Beter ademen® 1e jaar 
en overige cursussen.