Reiki

Wat is het lichaam toch een mooi en complex iets. Met volop mogelijkheden.
Ik blijf me erover verbazen hoe groot het zelf herstellend vermogen is van het menselijk lichaam.
Door weer in je eigen kracht te komen staan, volledig bij jezelf te kunnen blijven in je innerlijke stilte is er zoveel mogelijk!
Ben jij ook op zoek naar die innerlijke plek waarin je weer tot jezelf kan komen en vandaar uit problemen of lichamelijke klachten wil gaan aanpakken?
Tijdens een Reiki behandeling help ik je om weer in die innerlijke stilte te komen waardoor je zelf de antwoorden gaat vinden en lichamelijke klachten verminderen doordat er energetische blokkades opgeruimd worden.

Het lichaam is een complex iets waarbij alles op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in balans mogen zijn.
Is er een blokkade op een van deze vlakken, dan wordt dat geuit door niet lekker in je vel te zitten, verdrietig/boos of noem maar op te zijn, of je krijgt lichamelijke klachten. Dit is een teken van je lichaam dat het tijd is voor groei of verandering.

Tijdens de reikibehandeling maken we contact met je eigen zelf herstellend vermogen.
Een reikibehandeling is een energetische behandeling die je helpt om fysiek en mentaal te ontspannen en meer in balans te komen. Tijdens de behandeling wordt er contact gemaakt met je energieveld (aura) en de chakra’s. Een chakra is een soort van trechter die energie reguleert in je lichaam. Je hebt 7 chakra’s die elk verband houden met bepaalde thema’s en ieder met zijn eigen lichaamsdelen. Door de reikibehandeling zorg je voor balans in de chakra’s waardoor de energie weer op een goede, evenwichtige manier door het lichaam gaat stromen. Op deze manier kunnen blokkades opgeruimd worden en de energie aangevuld worden zodat je de ruimte en energie krijgt om stappen te zetten om te groeien en veranderingen door te kunnen voeren.
We cre├źren dus een situatie waarin je jezelf weer kan helen!