Home

Meld je nu aan voor de ademcursus in 5 avonden baas over je eigen adem!

Hoe gaat Kinesiologie te werken?

Ervaar je pijnklachten/allergieën/emotionele klachten? 
Vaak is dit een seintje van je lichaam om iets te willen vertellen.
Wil jij graag weten wat jouw lichaam jou te vertellen heeft?
Dat is hetgeen we doen met Kinesiologie. Contact maken met jouw onderbewuste zodat jouw lichaam kan vertellen wat er speelt. Dit alles door middel van de spiertest.
Zo krijg je inzicht. Inzicht zorgt ervoor dat je met de onderliggende oorzaak aan de slag kan gaan. Weten wat er speelt is hierbij erg belangrijk, Je gaat hier zelf mee aan het werk. Ik begeleid je door de klachten inzichtelijk te maken en geef je een duwtje in de rug om stappen te mogen gaan zetten richting herstel. Het zelf herstellend  vermogen wordt geactiveerd, zodat je zelf weer veel meer aan kan, je beter en fitter voelt. Je krijgt als het ware een handleiding van jezelf!

Immuunsysteem:

Met de behandelingen stabiliseren we het immuunsysteem. Het immuunsysteem heeft een belangrijke functie in het lichaam. Door te zorgen dat het immuunsysteem goed werkt, ben je minder vatbaar voor ziekten, kan je meer aan, voel je je fitter enz.

De spiertest:

Met de spiertest gaan we een beweging doen waarbij er 1 spier geïsoleerd wordt. Wij laten bv. de arm naar voren houden. Dan geven we een lichte druk naar beneden terwijl de cliënt lichte tegendruk geeft. Bij een onbalans zal de arm naar beneden gaan en anders niet. Met die ene spier kunnen we kijken hoe je reageert op verschillende testen zoals de hierboven beschreven met het voortesten. Door de verschillende spiertesten die er zijn, kunnen we zien waar de klacht mij te maken heeft.