Tarieven

 Eerste intake:
Elke behandeling start ik met een uitgebreide intake, om kennis te maken en de klachten in kaart te brengen.  Aan de hand van de intake stellen we een behandelplan op.  Tijdens deze intake zullen we een eerste behandeling met de spiertesten doen, om te kijken wat de achtergrond is van de klachten. Zo krijgt het zelf herstellend vermogen van het lichaam alvast een eerste signaal om hiermee aan het werk te gaan. Ook kijken we hoe het met het immuunsysteem is en of dit invloed heeft op de klachten. Hoeveel consulten er nodig zijn hangt af van de klachten.

Consult:
Bij een Consult van een uur gaan we kijken welke klacht er op dat moment het belangrijkst is en gaan we daarmee met spiertesten bekijken wat de achtergrond is van de klacht/ het immuunsysteem versterken afhankelijk van de klacht.

Een behandeling met kinesiologie is nooit een vervanging van een behandeling bij de reguliere zorg. Wel is het een mooie aanvulling hierop.  Ga dus altijd met klachten naar de huisarts en licht deze ook in dat u bij een Kinesioloog onder behandeling bent. Overleg met de huisarts/ specialist is altijd mogelijk.

Een intake en eerste consult kost 90,- euro. (duur ca. 2 uur)
Elk volgend consult kost  60,- euro. (duur ca. 1 uur)

Vergoedingen:
Omdat ik de opleiding niet volledig afgerond heb, worden mijn behandelingen helaas niet vergoed door uw zorgverzekering. Om u daarin tegemoet te komen hanteer ik de genoemde gereduceerde tarieven. Ik ben wel aangesloten bij de CAT.