Beleid omtrent corona

Naar aanleiding van de covid-19 pandemie breng ik u hierbij op de hoogte wat dit inhoudt voor de praktijkvoering.

-Ik plan mijn afspraken met ruime tijd tussen de consulten zodat er tussen de consulten door minimaal contact is met andere cliënten.
-Kom op tijd naar de afspraak, maar niet te vroeg.
-Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Bij kinderen onder de 16 jaar mag er uiteraard 1 ouder meekomen.
-Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stop deze weg in uw tas of jaszak.
-Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met zeep.
-Na iedere cliënt worden de contactpunten zoals deurklinken, deurbel, toilet en armleuningen van de stoel schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.
-Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand.
-Voor zover mogelijk geef ik instructies en oefeningen op 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt.
-Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig ka en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.
-Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.
-Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op de weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd contact met me opnemen.